Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Pro Petri Sede zal aanwezig zijn op het Missiecongres in Brussel!

maart 16 @ 13:00 - maart 17 @ 14:30

€25

Op uitnodiging van Paus Franciscus, die ons voortdurend aanspoort om te bidden en missionair te zijn, zal Pro Petri Sede aanwezig zijn op het Missie Congres in Koekelberg (Brussel) op 16 en 17 maart 2024.

Zoals staat in het missie manifest, dat (onder andere) is opgesteld door de initiatiefnemers van dit congres: “Wij geloven dat de verkondiging van het evangelie de ware weg is om harten te veranderen en geleidelijk de samenleving om te vormen. Wij geloven dat ondanks de schijnbare secularisatie van onze wereld, er een grote dorst naar God is in de harten van onze medeburgers”.

Ronde tafels, workshops, kraampjes, artistieke activiteiten, gebedswakes, eucharistievieringen en een broederlijk banket staan op het programma van het weekend, dat begint op vrijdagavond 15 maart en eindigt op zondag 17 maart met de mis om 15.00 uur in de Basiliek.

Pro Petri Sede zal een stand hebben in het “dorp van stands“, open op zaterdagmiddag en zondagochtend, om haar drievoudige missie ten dienste van de opvolger van Sint Pieter te presenteren: bidden, informeren en ondersteunen.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de tweede editie van dit kerkelijk evenement, waarvan de sleutelwoorden zijn: Vorming om te missioneren, samen bidden, samen-zijn. We verwelkomen u graag op onze stand!

Details

Begin:
maart 16 @ 13:00
Einde:
maart 17 @ 14:30
Kost:
€25
Event categorie:
Event Tags:
Website:
https://www.missiecongresmission.be/nl/

Organisator

Missiecongres – Congrès Mission
E-mail
infomissiecongresmission@gmail.com
Bekijk Organisator website

Locatie

Heilig-Hart Basiliek – Basilique du Sacré-Coeur (Koekelberg)
Basiliekvoorplein 1
Ganshoren, 1083 Belgium
+ Google Maps