Bezig met het laden van Events

« Alle Events

Paus Franciscus in België!

september 29 @ 08:30 - 17:00

Welkom paus Franciscus!

Paus Franciscus komt dit najaar op bezoek in België. Een historisch moment, want de paus bezoekt erg weinig Europese landen. De katholieke gemeenschap in België en vele anderen in binnen- en buitenland kijken er enthousiast naar uit.
Het hoogtepunt van het bezoek wordt de eucharistieviering die door paus Franciscus zal worden voorgegaan, op zondagochtend 29 september om 10 uur in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Praktisch: Pro Petri Sede heeft 50 toegangstickets bekomen als vereniging. Wie zich heeft opgegeven als vrijwilliger heeft nu reeds voorbehouden plaatsen, alle andere leden kunnen zich hiervoor inschrijven per mail aan propetrisede.benelux@gmail.com. Op zondag zelf zal de heer Jacques Maes met vlag van PPS, opgesteld staan aan de ingang van het Boudewijnstadion. Ten allerlaatste om 8.25 u. wordt er binnengegaan in het stadion, wie dan nog niet aanwezig is, kan niet meer mee binnen! De heer Maes heeft alle 50 tickets en moet deze als groep gebruiken. Kom dus aub op tijd, we moeten nadien onze zitplaatsen nog zoeken.

Er wordt een mini-taxi-bus ingezet vanuit Antwerpen, Hemelstraat 36 (adres van de heer Jacques Maes, secretaris-generaal en voorzitter van de Antwerpse afdeling). U kan uw auto parkeren in de nabijgelegen parking van de Nationale Bank. Wij vertrekken om 6.00 u. ’s morgens, zodat de heer Maes zeker om 7.30 u. aanwezig zal zijn aan de ingang van het Kon. Boudewijnstadion. Gelieve u aan te melden als u van deze taxidienst wenst gebruik te maken via propetrisede.antwerpen@gmail.com.

Details

Datum:
september 29
Tijd:
08:30 - 17:00
Event categorieën:
,
Event Tags:
Website:
https://www.popevisit.be/nl

Locatie

Koning Boudewijnstadion
Marathonlaan 135
Brussel, Belgium
+ Google Maps
Bekijk Locatie website